Testing: Dr. Hauschka face routine



Olen vist alaliselt hea näohoolduse jahil :D. Seekordseks katsetuseks valisin Dr. Hauschka melissi päevakreemi, üldise näotooniku ning puhastuskreemi. Kõik tooted on pärit Kaubamaja Ilumaailmast. Tegelikult läksin peilima ainult näokreemi (sest kõik said kodus järsku otsa!!) ning sattusin samale päevale Dr. Hauschka ilukonsultandiga, kes siis soovitas paar asja lisaks proovida :). Noh, mul sai just näokoorija ka otsa ning ega toonikutki väga palju pole :P.
Always looking something better! I haven't still found my face routine that works. So today I am testing Dr. Hauschka. I have always found this brand too expensive to me (eventhough I hadn't even looked up the prices!). It just looked so luxurious and even the famous people praised it. Naturally I thought it wasn't something for me. Oh I was wrong. So wrong! Idea to test it came from blogger Stella, who had always something good to tell about Dr. Hauschka products. And you know what?!?! Dr. Hauschka isn't so pricey at all like I imagined. Well some products are indeed that, but skin care products are overall as expensive as pharmacy cosmetics. So why not to test it! In addition Dr. Hauschka is a natural organic cosmetics brand that is certified with BDIH and NATRUE quality labels.

Dr. Hauschka nime olen ma kuulnud palju, kuid siiamaani liigitasin selle kui minu jaoks kättesaamatult kalliks brändiks ning ei pööranud väga tähelepanu. Idee seda proovida andis mulle Stella, kes ikka aeg-ajalt kiidab. Ja teate mis?!  Ega see Dr. Hauschka nii kallis polegi. Noh tegelikult mõned tooted ikka on küll, kuid need, millele ma silma peale olen pannud, maksavad peaaegu sama palju kui minu eelmised ilukatsetused. Lisaks on Dr. Hauschka näol tegemist loodusliku mahekosmeetikaga, mis on sertifitseeritud BDIH- ja/või NATRUE-kvaliteedimärgistega.


Taevalik lõhn!!! Ma ei oskagi seda kirjeldada. Sarnaneb sidrunheinale, kuid on veel mõnusam :D. Kreem on mõeldud tundlikule seganahale ning rahustab ja tasakaalustab omadega sassis nahka. Kuigi see ei ole mõeldud otseselt punnilisele nahale, kasutan seda ikkagi :P. Tegu ei ole rikkalikult niisutava kreemiga, vaid sellise vahepealsega. Võiks öelda, et tasakaalustavaga (mida ta peakski olema :D). Nahk jääb pärast kreemitamist õrnalt kreemine ehk sellele peab andma aega, et ilusti imenduks. Nägu muutub õrnalt läikivaks ning väike rasukiht tekib mitme tunni möödudes, kuid õnneks ei ole see meeletult häiriv.
I totally like the scent!!! It resembles to lemon grass but is more pleasant :D. The cream is meant for sensitive combination skin and it hydrates dry patches, reduces redness and calms oil production. Though it isn't meant for pimply skin, I find it rather nice. As it is for combination skin, it isn't richly nourishing. It is rather balancing (as it is promised to be :)). It takes a little bit time to sink in. The cream leaves an even complexion that will last for few hours.

Hind / Price? 22,50 € (looduskosmeetika.ee)

Ostaksin veel? Jah
Would I buy it again? Yes



Ãœldine näotoonik / Facial Toner

Omapärase taimse lõhnaga. Värvus on rikkalik oranzikas-kollane. Selle tooniku võtsin kogemata, sest mul on kombineeritud nahk ning antud toonik sobib tegelikult normaalsele, kuivale, tundlikule ja uuenemist vajavale nahale. Viimased kaks mul on, seega vähemalt pool võitu :). Nahale kannan otse näppudelt ning patsutan sõrmeotstega sisse. Kahjuks ei saa ma öelda, et mida antud toode on minu nahaga teinud, sest seda ei ole eriti väliselt näha ega tunda, kuid usun, et niiskustasakaal on rohkem paika loksunud ning üleüldiselt mulle meeldib seda peale kanda. Ei kuivata!
It has some weird herbal scent that I do not recognize. The color is a rich orangey yellow. I took it by accident and saw at home that it is for normal, dry and sensitive skin. Oh well I have the latter one so it is something :D. I apply it with my fingers as a cotton pad absorbs all the herbal ingredients and leaves nothing for the skin. I have no idea if it has worked or not :D. It is a toner and is used as a hyrdating base for moisturizer or on its own. My facial skin looks much better so I think it has helped it :P. It doesn't dry

Hind / Price? 21,65 € (looduskosmeetika.ee)

Ostaksin veel? Kui mul oleks normaalne ja kuiv nahk, siis jah.
Would I buy it again? If iI had normal or dry skin, then yes.

Puhastuskreem / Cleansing Cream

Näeb õige puhastajana välja küll! Kreem on pruunika värvusega ning koostises on väikesed magusmandli jahu pallikesed, mis imavad üleliigse rasu. Tegemist ei ole koorijaga, seega seda ei hõõruta nahal, vaid kõigepealt kaetakse nahk kreemiga ning siis vajutatakse õrnalt üle näo. Pärast tundub nahk peebipehme ning niisutatud. Nahale jääb ka õrn õline kiht, mis mõjub veel mõnusamalt! Kindlasti hetkel proovituist lemmiktoode :).
It looks like a real cleansing product! The cream has tiny sweet almond meals that gently exfoliate and absorb excess oil. It isn't a traditional exfoliator as it is not rubbed on the face than rather pressed in the skin :). After usage skin looks smooth, healthy and even a little bit nourished. Definitely my favourite in this test :P!

Hind / Price? 15.90 € (looduskosmeetika.ee)

Ostaksin veel? Jah!
Would I buy it again? Yes!

3,5 months ago. I got every kind of pimples and skin got quickly oily :(.


Lõppkokkuvõtteks olen lummatud Dr. Hausckast! Antud tooted on kõik head ning naha seisukord on järjest paremaks muutunud: vähem punne, punetust ning rasu. Kõike on vähem :P! Mul pole näonahk nii kena juba kuid olnud :). Hetkel on kasutusperioodiks olnud natukene üle 3 nädala.
In conclusion I am very pleased with these Dr. Hauscka products. The condition of my facial skin has visibly improved a lot since I started to use them. It has been 3,5 weeks now.

Now


Naturaalkosmeetika kodulehel jäi silma ka Dr. Hauschka proovi- ja reisikarp (kas siis rasusele/põletikusele või normaalsele/kuivale nahatüübile). Kes soovib antud brändi proovida, siis kindlasti on kergem ja ka odavam tellida/osta esialgu proovikarp. Proovikarpi müüakse ka Kaubamajas ning kindlasti teisteski Dr. Hauschka tooteid pakkuvates kohtades.

Olete ise Dr. Hausckaga varem kokku puutunud?
Have you tried Dr. Hauscka products and which ones?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram