Product review: KC Professional Color Mask in Pepper


Täna räägime juuste toonimisest ning värvi värskena hoidmisest. Esimest korda tuli mul päevakorda tooniva maski vajadus siis, kui eelmise aasta kevadel juuksed punaseks värvisin. No ei püsinud see sindrinahk punane kuidagi juustes! Õnneks oli Miss Liina sel ajal vägagi kärtspunane ning tema blogist sain natukene abi ning nippe :). Jõudsingi otsaga KC Professional Color Mask ehk värvimaski juurde ning tooniks on Pepper.
Today we are talking about hair toning and color refreshment. Here is one heavy artilleary among hair treatment named KC Professional Color Mask in Pepper

Mida toode lubab? / What it promises?

Tooniv mask värvitud juustele. Ainulaadne PPG/40-mikroemulsioon lukustab värvipigmendid väga sügavale ja tugevalt juuksesse. Juuksed muutuvad hetkega läikivaks ja värvitoon säravaks. B5 vitamiin ja keratiin hooldavad juukseid süvitsi.
Unique intensive treatment that maintains and deepens the present shade of colored hair. Color Mask also contains provitamin B5 and keratin derivatives, that effectively repair and reconstruct chemically treated and damaged hair. The glow and shine of freshly colored hair return in an instant. Color Mask treatment can be used for refreshing the shade of colored hair in between salon visits, darkening hair or lightly toning, evening out and brightening lighter hair.

Minu kogemus / My experience

Jep, tegu on küll tooniva maskiga. Tegelikult kohe väga toonivaga, sest kui lohakalt kasutada, siis võivad värviga kokku saada peale juuste ka riided, käed, õlad ning ükskõik mis muu asi. Soovitatakse toodet kasutada kinnastega, kuid ma olen alati siiski paljaste kätega toime tulnud ning eks see värv lähe ka sealt maha, kui koheselt nii 10 korda järjest tugevalt käsi seebitada :P. Küüneplaat jääb siiski natukene roosakamaks veel mitu päeva. Minu juuksepikkusele jätkus seda potsikut kauaks (ega ma eriti järjekindlalt iga nädal ka nüüd ei kasutanud).
Yeah, it is very toning! The mask is so intense that it is recommended to use gloves and use it extra carefully because it colors everything it touches (clothes, hands, shoulders, towels etc.). I do not use gloves and my hands are always so "bloody" that I have to wash them like million times before they are normal (although my nail plates stay pink for days :P). I used it sporadically or as necessary and so it lasted a long time.

Orange hair + Pepper color mask. No special effects added to the hair!


Mida juuksed arvasid? / What about hair?

Põhimõtteliselt olid samasugused nagu enne kasutamist. Punane värv oli palju intensiivsem ehk mask üldjoontes toimis hästi. Mingit erilist hooldavat effekti ei tundnud, kuid asi hullemaks ka ei läinud :). Õrnalt oli juures ka rohkem läiget.
I didn't notice any deep repair. Basically my hair were the same. Only much more redish and they had a little more shine in them. But only little. 

Ãœldisemalt toote kohta / In general

*Tuub on kergesti äratuntav. Kui kellegiga rääkida mingist heast värvimaskist, kuid nimi ei tule meelde, siis see suur täpp ja valge tuub viib inimesed üksteise mõistmisele :). / The tube is easily recognizable with its huge red dot. Almost everyone knows that product (even if the name is forgotten).
*Toodet tuleb kenasti välja ning kork käib korralikult kinni (kuigi vee alla ei tasu seda niisama panna, sest korgi õhulisse ossa tungib ikkagi vesi sisse ning järgmine kord võib külm üllatus varuks olla) / The mask comes in easily usable tube and it has a good cap (although I do not recommend it to get wet because the cap collects water and you would have a cold surprise next time)
*Maskil on kerge hapukas lõhn. Kahjuks ei oska täpsemalt öelda, mida see võiks meenutada. Mind see ei häirinud. / The mask has a mild sour scent taht doesn't bother me at all. I rather enjoy it :).
*Värv on erkpunane ning see määrib mõnusalt kõike, millega kokku puutub. / It is vivid red and it smears everything it touches.
*Püsib peal paar-kolm pesu kuni hääbumiseni (vannivesi on ka toredalt punane). / It stays on for a couple of washes and just fades away (always bathing in bloodwater :D)
*Jääb peale ainult värvitud osale (ehk ei mõju väljakasvul). / It stays only on color-treated hair and not on natural.



Kas ostaksin uuesti? / Would I buy again?

Jah, ostaksin küll :). Pärast maskitamist küsiti IGA KORD, et kas olen juukseid värvinud :P. Muidugi nüüd oleks mul vaja hoopis Curry maski!
Yes, I would :). Every time I used it, I got asked if I had dyed my hair :P.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram