#EBA2016 #eestiblogiauhinnad + Hairlook

Paar kommentaari ka minu poolt viimase nädalavahetuse kõige rohkem kõlapinda saanud üritusest - Eesti Blogiauhinnad 2016. Tavaliselt pabistan ma enne üritusi oma outfittide pärast kõvasti ja valin tunde, kuid seekord sättisin ma mõtteis selle paika minutitega ning isegi vihmane ja külm ilm ei murdnud minu raudset meelt, et peab ikka seelikuga minema. Oma blogi nimest inspireerituna panin selga valge kassiga särgi, peale chaneliliku väikese jaki ning allapoole musta tüllseeliku. Täiega smart casual ;)!

Foto: Kerli | Fotoraat
Soengu osas olin ka väga konkreetne. Decoris Showroom soengumenüü "kevade puudutus"'est inspireerituna otsustasin ülepea sasipunutise kasuks. IBK16 kingikott kostitas mind 10 € Hairlook kinkekaardiga ja kuna see ei asunud eriti kaugel bussijaamast (nimelt Sikupilli keskuses), siis saigi antud ilusalongi kasuks otsustaud. Ausaltöeldes ei olegi nii peenes ilusalongis käinud :). Teenindus oli laitmatu, juuksur Margit professionaalne ning lisaks pakuti proseccot!

Ajalises järjestuses terve päeva kehva kvaliteediga telefonipildid :D
1:Tartu -> Tallinn | 2: Haiilook | 3: Must Puudel | 4: Wabadues I korrus | 5: Photobooth | 6&7: Pärast EBA Vabaduse väljakul | 8&9: Üliilus taevas

Võtsin kaasa ka oma blogilugeja Heleni ning sattusime sündmuspaika juba 19 ajal. Olime esimesed, kes I korrusele istet võtsid ja nautisime Wabaduse ülimõnusat atmosfääri ning väga toredat teenindust. Tasapisi hakkasid ka teised jõudma. Millegipärast ei olnud ürituse korraldajad vist sellega arvestanud, et rahvas hakkab varem kohale jõudma kui välja kuulutatud 20.00, sest noh tavaliselt tehaksegi uksed ju varem lahti ning kui on kuulutatud välja ürituse algus see ja see, siis oodatakse, et sel kellaajal läheb pidu ka kohe lahti, mitte ei hakka alles kogunemine pihta. Kindlasti olete ka meediast juba näinud seda ülipikka järjekorda, mis hilisemaid saabujaid tervitas. Ma sain sellest aimu alles siis, kui ise neid pilte nägin. Täielik wow!

Kui lõpuks uksed valla päästeti, siis eneselegi üllatuseks sain ühe kingikoti omanikuks. Selgus, et esimesele maeiteamitmele (ok, nüüd tean - 30'nele) anti ka meenekotikene, millest võiks siis lähemalt ka oma blogis kribada. Meeldivalt üllatununa siirdusin istekohta otsima. Poolel teel sai veel fotoseinal pildikene ka jäädvustatud. Kuna ise kodus ega kuskil mujal outfitist pilte ei teinud, siis thank god selle eest. Muidu oleksin täiesti piltideta :P.

Mari Luud | Õhtuleht
Selle peale oli ka mõeldud, et inimesed on edevad ning püsti oli pandud Photobooth fotobox, mida toetas Blanx. Õnneks saime oma pildid kohe alguses ära teha, pärast oli sinna meeletu tung järjekorra alusel. Kohal oli ka Avoni küünetehnik, kuid sinna minekust loobusin eos (kuigi mingi kihi värvilist lakki oleks võinud ju küüntele panna, kuid käras see värvitu kah). Lõppkokkuvõttes oli rahvast palju rohkem kui istekohti ning nappis ka püstiseisuruumi, kuid seda teate te vast juba niigi. Laudadele oli paigutatud märjukest ning sündmuste arenedes ringlesid ka suupisted ning magustoiduna pakuti jäätist (mmmm..)! Õhtut juhtis Zenja Fokini asemel Uku Suviste, kellel oli tuntavalt puudust ettevalmistusest, kuid oleks saanud ka hullemini :).

 
Ãœleüldiselt jäin asjaga rahule. Eks järgmine aasta silutakse selle aasta vead ära ning tuleb veel mõnusam ja uhkem üritus. Loodan, et siis on olemas ka mingi hilisema väljumisega buss Tartusse, sest sel korral oli päeva viimase bussi väljumisajaks 23.00,  mis ilmselgelt oli liiga vara, kuid midagi ei jäänud üle ning pidi sellega koju veerema. Ei saanudki ürituse lõpuni olla ning ammugi ei jõudnud julgust kokku võtta, et teistega juttu ajama minna :/. Vähemalt õhtuks oli vihm lakanud ning Wabadusest välja astudes sai nautida imeilusat sumedat päikeseloojangut.

Järgmisel aastal uuesti!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram