Battle: Maybelline Fit Me Concealer VS NYX Concealer Wand

Mul on olnud peitepulkadega kogu aeg selline love/hate suhe. Midagi on kogu aeg puudu. Eriti katvuse osas. Paljud lihtsalt ei täida oma ülesannet õigesti. Lubatakse küll kõik maad ja taevad kokku. Täna vaatame otsa kahele peitekreemile, mis mõlemad on saanud väga palju head tagasisidet. Kes ei teaks Maybelline Fit Me hittsarja peitekreemi? Võrdlemisi uueks tegijaks Eestis on NYX ning selle brändi HD Professional Makeup Concealer Wand'i on lausa võrreldud MAC Pro Longwear peitekaga. Vaatame, mis mul nende kohta öelda on!

Tuubi sees tundub Maybelline küll tumedam kui NYX!

(toon 10 - Light)

Lubadused: Peidab iluvead nii, et nahk jääb selliseks, nagu see olema peab – värskeks, hingavaks ja loomulikuks. Eksklusiivne läbipaistev aluskreem koos kergete värvipigmentidega võimaldab esile tuua naha loomulikku ilu ning peita väikesed iluvead. Koostis ei sisalda õlisid ega vahasid. 
Dermatoloogiliselt ja oftamoloogiliselt testitud, lõhnavaba.

Saamislugu: Kuulsin, et on hea ning ostsin. Nii lihtne see ongi :D.

Reaalsus: Nagu pildi pealtki näha, siis seda kasutasin esimesena. Pakend kulub üpris kiirelt ning paari kuu möödudes ei pruugi enam arugi saada, mida kasutad :). Tekstuur on vedelamat sorti ning pealekandmine on imelihtne. Ma mäletan, et alguses olin üpris rahul selle katvusega. Tundus, et teeb oma tööd normaalselt. Nüüd võrrelduna NYX peitepulgaga, peab tunnistama, et jääb natukene alla. 


(toon Nude Beige)

Lubadused: See kerge peitekreem kaotab naha ebaühtlused ja tumedad silmaalused. Tulemus on alati loomulik. Imeline Concealer Wand peitekreem on näiteks MyLook'is üks enimmüüdud tooteid. Pehmendavate omadustega koostis on kontsentreeritud ja seda on mõnus peale kanda andes keskmise kuni täieliku katvuse. 

Saamislugu: Kui Maybelline otsa hakkas saama, siis siirdusin uue peiteka otsingutele ning tulin koju just selle tootega. NYX pakub oma peitekreemi ahhetamapanevalt suures värvivariatsioonis (heledamast tumedani ning lillast roheliseni - viimased siiski korrektsiooni jaoks). Seisin Kaubamajas üpris kaua nõutuna, et millist tooni siis valida. Võrdlesin ka Maybelline Light tooniga, mis mulle suhteliselt hästi sobis. Igatahes sel hetkel ei olnud Kaubamajas päris sellist tooni, mis mulle ideaalselt sobiks. Kõige heledam toon (Alabaster) oli meeletult hele ning ei tundunud eriti hästi katvat. Sellest järgmine oli juba kollaka alatooniga beez (Porcelain või Fair). Light oli juba üpris tume. No oleks tahtnud just midagi vahepealset Alabasterile ja Porcelain/Fair'ile, kuid mida polnud, seda polnud ning kahte peitekat ka soetada ei soovinud. Kaubamaja valguses tundus Nude Beige kõige sarnasemana Maybelline'i omale. Päevavalguses võrrelduna on nad ikka tegelikult päris erinevad ning ainult saatuse ja vildaka silmavaate tõttu sai valitud nii tume isend.

Reaalsus: Olen üpris rahul! Tekstuur on mõnevõrra raskem ning kuivab kiiremini. Seega peab pealekandmisega natukene rohkem kiirustama. Katvus on ülihea! Kindlasti mitte parim maailmas, kuid oma hinnaklassis ikka tõesti hea! Kui ilusti puudriga kinnitada, siis püsib terve päeva. Swatche maha pestes pidin ikka natukene hõõruma, kuni käepealis ka NYX peitekast puhtaks saaks!

Vaadake ise, kuidas alumisel pildil üks ja teine silmaalustel käitub!


Lõppkokkuvõttes olen ülirahul NYX peitekreemiga. Maybelline meeldis mulle ka, kuid kui neid kahte võrrelda, siis jääb kindlasti peale NYX oma katvuse ning püsivuse poolest. Nude Beige toon on üpris tume, kuid nagu ülemisel pildil näha, siis hajutamisega saab siiski hea tulemuse ning nägu ei tundu üldse lapiline. Hetkel jääb ta natukene tumedamaks, kuid juba natukese Päikesega sobiks ideaalselt. Hinna poolest on NYX paar € odavam kui Maybelline ning esimest on tuubis poole vähem kui teist. Ehk erilist vahet ei ole.

1 kommentaar:

  1. NYX concealerit on samas koguseliselt jahmatavalt vähe.

    VastaKustuta

Instagram