Product review: Maybelline Instant Anti-age Eraser Eye Concealer

Viimasel ajal olen muutunud meigi suhtes väga minimalistlikuks. Kuna hetkel leian poja kõrvalt enda jaoks üpris vähe aega, siis on ka kasutatav meigiarsenal kokku kuivanud. Kui tahan ennast lille lüüa, siis jõuab minu näolapile ainult kulmupuuder ja peitekreem + läbipaistev puuder ning harvemal juhul ripsmetuÅ¡Å¡ ja mingi huuletoode. Nii ekstreemne meigikasutaja pole juba aastaid olnud.
Lately my make up arsenal has diminished a lot. As my little baby son takes a lot of time and energy, I have little time to myself. So I just use the basics - brow powder and concealer + translucent finishing powder. If I have time then some mascara and lip products are also optional.


Sellise minimalistliku meigikoti säravaim täht on hetkel Maybelline Instant Anti-age Eraser Eye Concealer peitekreem. Nägin seda eelmine aasta instagrammeri krystalclearmakeup'i kasutuses ning tulemus oli nii hea, et soovisin ka proovida. Ainus viga oli, et seda siis veel Eestis ei müüdud. Poelettidele jõudis peitekreem alles septembris ning kadus suure nõudluse tõttu ka sama kiiresti. Lõpuks sain selle ka endale soetatud ning etteruttavalt saan juba öelda, et päris hea ost!
So this minimalistic make up bag has one true hero - Maybelline Instant Anti-age Eraser Eye Concealer. Here in Estonia the concealer was launched not until September last year. I was very excited to try one and finally I am able to tell the story behind that bestseller product. In advance I can say it is very good!


Välimuselt on tegu plastikust pakendiga, millel toote kättesaamiseks on vaja punast mikrokorrigeerijat keerata pakendil olevate noolte suunas ning rõhu toimel valgub kreem svammile. Svamm ise on päris heaks abiks toote ühtlaseks ning kiireks pealekandmiseks. Svammi saab kasutada nii tupsutamiseks kui ka pikemateks tõmmeteks. Näppe või meigikäsna/-pintslit on vaja ainult peenhäälestuseks. Liigselt mustast svammist tingitud probleeme ei ole mul veel olnud. Kuigi päris hügieeniline see ka nüüd ei ole ning tavaliselt ma pigem väldiks sellist toodet.
The exterior is made from plastic and it has a twist up mechanism which delivers the product to a sponge as much as a user likes. The sponge is pretty good and is very useful for application by taping or swiping. As for the hygiene, I am not very concerned. No outbreaks so far! But if the product would not be so good, I wouldn't buy it again (because of the sponge - I don't like applicators which tend to get easily dirty).

Left picture: left side with make up, right side only with brow powder.
Right picture: with concealer, brow powder and finishing powder.

Valisin kõige heledama ehk "light" tooni. Sobib väga hästi minu heleda päikest igatseva nahatooniga. Katvus on suhteliselt hea. Minu tumedad silmaalused saavad kaetud ning lisaks ka ninapealsed poorid ja üleüldised punnikesed. Peitekreemi saab peale kanda mitu kihti ilma, et näeks võlts välja või tooks kuivad kohad esile. Kasutan eelkõige tupsutamistehnikat, siis ei ole need kuivad kohad nii nähtavad. Puudrit kasutades püsib peal terve päeva ning ei valgu eriti vagudesse. Koostis on kergemapoolne, kuid väga pigmenteeritud ning natukene ka niisutav. See on selline peitekreem, millega ei pea pealekandmisega kiirustama. Selline kohmakust andestav :P.
I am using the shade "light". It suits my pale sun yearning skin very well. Coverage is decent and buildable. It creases just a little but I always use powder to set as my skin is combination tending to be oily. Formula is on lighter side but is very pigmented and a little bit moisturising. It is a dewy concealer, so no rush in application. It does not stick to dry patches when applied with dabbing, not smearing moves.

Lõppkokkuvõtteks võib öelda, et tegu on hea peitekreemiga. See annab nahale peaaegu perfektse naturaalse lõppviimistluse, peites tumedad silmaalused ning poorid. Kuigi Eraser ei paku täielikku katvust, on see siiski piisavalt hea, et sellele võimalus anda. 
Overall it complements the skin and blends seamlessly. It does not produce full coverage, but is easily applicable and natural looking + has a fairly good coverage. The sponge does a good job. So if you are searching for a good concealer, do not hesitate to try this one out! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram